image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Fordítottunk az UVSE ellen

Nagy mérkőzésen javítottunk az UVSE ellen, ahol a harmadik negyed elejéig a hazaiak irányítottak, majd sikerült fordítanunk és 14-10-re nyertük meg a mérkőzést.

Jól indult a mérkőzés, vezetést szereztünk, de hamar kiegyenlítettek. Még sikerült visszaszerezni a vezetést, de a negyed utolsó percében két gólt is szerzett az UVSE, így 3-2-es hátránnyal ért véget a negyed.

A második negyed elején egy előnyből volt eredményes a hazai csapat, de kapaszkodtunk és egyből gólt szereztünk. Kihagytunk egy emberelőnyt, amit góllal büntetett ellenfelünk. Újra sikerült góllal válaszolnunk és nem sokkal utána ki is egyenlítettünk. A negyed végéig még három gól esett, de sajnos ebből kettő UVSE oldaláról, így 7-6-ra vezetettek.

A folytatásban lassan, de jött a változás. Még 8-7-ig a hazaiak vezettek, de sikerült egyenlíteni és összeszedni magunkat. Innentől jött egy jó sorozatunk és négy gólt szereztünk zsinórban. A negyed végén még szépített ellenfelünk, de a győzelmet már megalapoztuk.

Az utolsó negyedben még tartottuk magunkat, egy UVSE gól után két gólt is szereztünk. A mérkőzés végén még egy hazai gól esett, így 14-11-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Legfontosabb, hogy nyertünk! Felálltunk egy nagy pofon után! Ehhez gratulálok a csapatomnak!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem