image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Utolsó meccs már Bajnokként

OBI/B-s csapatunk már tét nélkül szállt vízbe az UVSE ellen, mivel az előző győzelemmel már a bajnoki cím biztos volt. Ennek ellenére szoros mérkőzésen 10-10-es döntetlent értünk el.

Vezetést szerzett az UVSE, de hamar egyenlíteni tudtunk. És a vezetést is átvettük a negyed végére. Az utolsó percben még egyenlítettek, de az utolsó támadásban még előnybe kerültünk és ezt belőve 3-2-re vezettünk az első negyed után.

A folytatásban is fej-fej mellett haladtunk, 3-3 volt egészen e negyed feléig. Ezután megszereztük a vezetést, majd egy büntetővel már két gólosra nőtt az előnyünk. A negyed végén még egy emberelőnyt is játszhattunk és ezzel már 6-3-as vezetést is szereztünk. Sajnos hibáztunk védekezésben és büntetőt ítéltek ellenünk, így 6-4-el fordultunk a második félidőre.

Nem kellett sok a harmadik negyedben és kiegyenlített az UVSE, ezután még sikerült gólt szereznünk és újra nálunk volt az előny. Sajnos két akciógóllal sikerült átvenniük a vezetést, de a negyed végén egy megúszásgóllal javítottunk és 8-8-ra állítottuk be az eredményt az utolsó negyed előtt.

Az utolsó negyedben még kétszer is megszereztük a vezetést, de sajnos mindkétszer egyenlíteni tudott az UVSE. A 10-10-es eredmény már két és fél perccel a vége előtt megvolt, de már nem tudtunk vezetést szerezni, így ezzel a döntetlennel zártuk az évet a dobogó legfelső fokán.

A 2017/2018-as OBI/B-s Bajnokság Bajnok csapata lettünk, ezzel újra az első osztályban szerepelhet csapatunk. Gratulálunk nekik a sikerhez!

A csapat edzője Horváth János a mérkőzésről:
"Tét nélküli mérkőzésen kétkapuztunk egyet az UVSE-val!  Gratulálok a csapatom éves teljesítményéhez! Innentől készülünk a jövő heti ifi Final 4-ra!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem