image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Nagy különbség a Serdülőknél

A Serdülő csapatunk tizenhat góllal nyerte meg mai mérkőzését az OSC csapata ellen. Ami még dicséretes, hogy összesen két gólt kaptunk.

Bővebben: Nagy különbség a Serdülőknél

Sima győzelem serdülőben

Serdülő csapatunk magabiztosan végig vezetve győzte le a Vasas serdülő csapatát. Az első negyedben kétgólos előnyre tett szert, a második negyedben pedig megnyertük a mérkőzést. Végül 14-3-as győzelmet arattunk.

Bővebben: Sima győzelem serdülőben

Szolnokon siker Serdülőben

A Serdülő csapatunk kezdte a kört Szolnokon. Az első negyedben jól indítottunk, viszont a másodikban védekezésben nem voltunk figyelmesek és fordított a hazai csapat. A mérkőzés második felében visszaszereztük a vezetést és végül 15-10-es győzelmet arattunk.

Bővebben: Szolnokon siker Serdülőben

Vízilovak ellen a Serdülők

A Diapolo Serdülő Budapest bajnokságban Serdülő csapatunk tegnap a Vidám Vízilovak ellen játszott. Az elején meghatározó előnyt szerezve, végig növelve a különbséget 16-4-es győzelmet arattunk.

Bővebben: Vízilovak ellen a Serdülők

Vereség a Nagyvárad ellen

Szombaton a Diapolo Serdülő Bajnokságban a Nagyvárad ellen játszottunk, ahol végig vezettünk a mérkőzésen kivéve a legvégén. Az utolsó pár percben sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek és 12-11-re vesztettük el a mérkőzést.

Bővebben: Vereség a Nagyvárad ellen

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025