image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Vereség a rangadón

A Serdülő csapatunk vereséget szenvedett az UVSE elleni rangadón. A mérkőzés feléig fej-fej mellett haladtunk, majd a harmadik negyedben az UVSE bizonyult jobbnak, ahol bebiztosította győzelmét.

 

Már a mérkőzés elején az UVSE szerzett vezetést és csak kapaszkodni tudtunk. 1-1-nél kihagytuk a negyedben egyetlen emberelőnyünket és újra hátrányba kerültünk, viszont a negyed végén kiegyenlítettünk.

A második negyedben összeszedtük magunkat és sikerült fordítanunk és két góllal is vezetnünk 5-3-ra. Utána még 6-4-re is mi vezettünk, de a negyed végére az UVSE is egyenlíteni tudott, így a mérkőzés felénél 6-6-al álltunk.

Az UVSE negyede következett. Szinte esélyünk sem volt zsinórban lőtték a gólokat egészen 11-6-ig mentek, amikor sikerült egy emberelőnyt gólra váltanunk. A negyed végéig még kétszer voltunk eredményesek, de 12-9-re az UVSE vezetett, ami már elég nagy hátrány volt az utolsó negyed előtt.

A végjátékban csak akkor lett volna esélyünk, ha jól kezdjük a negyedet, de nem éltünk a negyed elején az emberelőnyünkkel, amit ellenfelünk kihasznált és gólt szerzett. A következő támadásunk nem volt eredményes, lejárt a támadóidőnk. Az UVSE újabb gólt szerzett, ezzel már 14-9-re vezettek. Most gól nélkül folyt a mérkőzés pár percig, ezt az utolsó percben törtük meg, de ezzel az végeredmény nem változott, 14-10-re az UVSE győzedelmeskedett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem