image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Kiélezett mérkőzésen egygólos vereség

A Fiú Serdülő Országos Bajnokság 7. fordulójában az FTC ellen játszottunk. Végig kiélezett volt a küzdelem, az utolsó negyedben még vezetni is tudtunk, de a végén a Fradi bizonyult jobbnak.

Az  első gólra három percet kellett várni, amit a hazaiak szereztek meg. Megint percekig nem volt újabb gól, majd egy emberelőnyhöz jutottunk és sikerült egyenlítenünk. A negyed végén egy-egy emberelőnyt hárítottak a csapatok, ezzel az első negyed után 1-1-es eredménnyel álltunk.

A második negyedben a mérkőzésen először 1-2-re vezettünk, de sajnos nem tartott sokáig. A következő támadásban már egyenlített is az ellenfelünk. Újabb Fradi góllal a vezetés újra náluk volt. Sajnos a következő találatot is a hazaiak jegyezték, így már kétgólos volt a hátrányunk. A félidő előtt még egy büntetőhöz jutottunk, amivel 4-3-ra módosult az eredmény.

A folytatásban a negyed feléig nem bírtak egymással a csapatok, senki nem talált be ellenfele kapujába. A felénél egy szabadobásgóllal egyenlíteni tudtunk, de a következő támadásban egy emberelőnyös megjátszás végén már éppen kiegészültünk, mikor a hazaiak gólt szereztek. A negyed végéhez közeledve egy megúszásból szereztünk gólt, ezzel az állás 5-5.

Az utolsó negyedben egy újabb megúszásgólt szereztünk, ezzel az előny nálunk. Sajnos a következő támadásban már egyenlített is a Fradi. A negyed második félében a Fradi volt a szerencsésebb és két gólt is szerzett, 8-6-ra vezetett kevesebb, mint két perccel a vége előtt. Fél perccel a vége előtt még szépíteni tudtunk, így a végeredmény 8-7.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem