image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Győzelem serdülőben a Szolnok ellen

Sok gólos mérkőzésen hat góllal voltunk jobbak a Szolnoknál a Fiú Serdülő Országos Bajnokságban. Az első negyed után végig vezettünk és 17-11-re nyertünk.

 

Egy kicsit álmos volt a kezdés, a vezetést a Szolnok szerezte meg, de ezzel először és utáljára vezetett a mérkőzésen. Egyenlítettünk és máris a vezetést is megszereztük. Az első negyedben még sikerült kapaszkodnia a vendégeknek, de így is egygólos vezetéssel zártuk a negyedet.

A második negyedben még kiegyenlített a Szolnok, de ezután beindultunk és jöttek a gólok. Egy magabiztos előnyre tettünk szert, a negyedet 6-2-re nyertük a negyedet, ezzel a félidőben 10-5-re vezettünk.

A harmadik negyed első fele a kapusokról szólt. Minden lövést kivédtek támadásról támadásra. Ezt a szolnokiak törték meg egy akciógóllal. Elől megint nem sikerült bevennünk ellenfelünk kapuját, majd jött az újabb szolnoki gól. Már 10-7-re felzárkóztak. Lőttünk egy megúszásgólt majd 5 másodperccel a vége előtt betalált ellenfelünk, de a negyed utolsó másodpercében szerzett gólunkkal 12-8-as vezetéssel álltunk az utolsó negyed előtt.

Még volt egy negyed, de az eredmény megfelelt egy végeredménynek is. Még növeltük az előnyünket a végéig, a negyedet 5-3-ra nyertük. A végeredmény 17-11 lett.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Kíváló egyéni teljesítményekkel fontos, meggyőző sikert arattunk. Ügyesen játszottunk, bár védekezésben követtünk el hibákat, támadó játékunk és a helyzet kihasználásunk ma kiváló volt!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem