image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Serdülők győztek a Vasas ellen

Hihetetlen kezdés után aratott nagyarányú győzelmet Serdülő csapatunk a Vasas ellen. Az első negyedet 8-2-re nyertük meg és innentől nem volt kérdés a siker.

Nagyon jól kezdtünk, 3-0 után csak egy büntetővel tudott szépíteni ellenfelünk. Ezután következet még három gólunk, így már 6-1-re vezettünk. A negyed végére 8-2 állt az eredményjelzőn.

A második negyedben következett egy pár perces gólcsend, amit Bóbis Botond tört meg, csapatának 9. gólját szerezte meg, neki az 5. gólja volt. A mérkőzésen összesen hét gólt lőtt, ezzel a mérkőzés legeredményesebbje lett. A negyed végére már kilenc góllal vezettünk, az eredmény 12-3.

A folytatásban a védekezésünk még mindig állt és mindössze két gólt kaptunk a negyedben. Elől is eredményesek voltunk, centereink hozták a formájukat és több gólt is szereztek centerből. A negyed végén már 18-5-ös vezetéssel álltunk az utolsó játékrész előtt.

Már a győzelem a miénk volt, így az utolsó negyedben már semmi csoda nem segíthetett ellenfelünknek, hogy fordítani tudjon. Egy gól született a negyedben Vasas részről, így a végeredmény 18-6 lett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem