image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Szegedet fogadtuk, a Serdülő kezdett!

Az első mérkőzést tegnap a Serdülők kezdték a Fiú Serdülő Országos Bajnokság 13. fordulójában a Szeged csapata ellen. Lassan pörögtek fel, de a végére elsöprő győzelmet arattak.

vízilabda a vízben

Az első negyedet egy büntetőgóllal nyitottuk, majd egy labdaszerzést követően a következő támadásunkban egy emberelőnyt értékesítettünk, így már 2-0-ra vezettünk. Mentünk előre, de nem voltunk eredményesek, szépített a vendég csapat, de a negyedet mi zártuk.

3-1-es kezdés után kezdtünk feléledni és nekik estünk a második negyedben. Egyből az elején két perc alatt három gólt is szereztünk, ezzel már 6-1-re vezettünk. A negyed közepén volt egy kis gólcsend, ahol egy büntetőt is elhibáztunk. Még a félidő előtt sikerült két gólt szereznünk, de egy gólt kaptunk is. A mérkőzés felénél 8-2-es vezetéssel álltunk.

A harmadik negyedben elértük a negyed végére a tízgólos különbséget és már 12-2-re vezettünk, viszont a végén egy emberelőnyt harcolt ki a Szeged, amit sikerült belőniük. Az utolsó negyed előtt 13-2-re vezettünk.

A végén egy utolsó nagy hajrába kezdtünk és végig pörögve a negyedben szinte minden támadásunkból gólt szereztünk. A negyedet 7-1-re nyertük meg, ezzel a végeredmény 19-4-es győzelemmel zárult.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem