image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Háromszor annyi gólt lőttünk

A Serdülő csapatunk kezdte a sort az Eger elleni fordulóban. Már Egerben is nyerni tudtunk, de most háromszor annyi gólt sikerült lőnünk, mint ellenfelünknek. Végig vezetve 21-7-re nyertük meg a mérkőzést.

Elhoztuk a labdát és az első támadásból máris gólt szereztünk. Nem kellett sokat várni és már jött is a következő gólunk. Már 2-0-ra vezettünk, de nem álltunk meg. A negyed második felében megszereztük harmadik gólunkat is, ezzel már 3-0-ás vezetést szereztünk. Ezután kaptuk az első gólunkat és nem sokkal utána a másodikat is. A negyedet még egy góllal zártuk és 4-2-es eredménnyel vártuk a következő negyedet.

A második negyedünket nagyon meghúztuk és minden összejött elől és hátul is. Nem engedtük a negyed első felében most sem, hogy közel kerüljenek hozzánk. Egy büntetővel kezdtünk, majd két gyors megúszásgól következett. Egy akciógóllal már 8-2-re vezettünk. A folytatásban sikerült tartani a támadójátékunkat és jöttek a góljaink, viszont hátul kétszer ellenfelünk is eredményes tudott lenni. A félidőben már 12-4-re vezettünk.

A következő negyedekben már nem volt mitől félnünk, a győzelem a zsebünkben volt. Mentünk előre és jöttek a gólok is. Sikerült megismételni az első negyedet és most is 4-2-re nyertünk, ezzel már 16-6-ra vezettünk.

Az utolsó negyedet még megnyomtuk, kicsit jobban odafigyeltünk a védekezésre. Már csak egy gólt engedtünk meg az egrieknek, mi viszont ötször is eredményesek voltunk. Erős támadójátékkal sikerült 21 gólt szereznünk, így 21-7-es győzelemmel ért véget a mérkőzés.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem