image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Országos forduló a Honvéd ellen

A serdülő csapatunk kezdte a sort a Honvéd elleni fordulóban az Országos Bajnokságban. Szoros első negyed után átvettük az irányítást és végül 14-9-re nyertük meg a mérkőzést.

Nem volt valami fényes a kezdés, egy emberelőnyt hibáztunk el, ezután a hazaiak élni tudtak az emberelőnyükkel, ezzel vezetést szereztek. A folytatásban egy büntetőt szerzett a Honvéd, amivel már 2-0-ás vezetést szerzet. Mi is szereztünk egy büntetőt a következő támadásban, amivel megszereztük első gólunkat. A védekezés jól sikerült lejárt a támadóidő és jöhetett egy kontra. Jó támadás után már egyenlítettünk és nemsokkal utána a vezetést is átvettük. Még sikerült kétszer is kiegyenlítenie a Honvédnak, de a negyed végére 5-4-es vezetéssel álltunk.

A második negyedben újra egyenlíteni tudott ellenfelünk. A félidőre szükség volt egy kisebb előnyre. Két perccel a negyed vége előtt lőttünk egy gólt újra nálunk volt az előny. Újra nálunk a labda és egy emberelőnyt is játszhatunk. Már éppen kiegészültek, de sikerült belőni, ezzel 7-5-ös vezetést szereztünk.

Nem volt megállás a harmadik negyedben folytattuk és jöttek a gólok. Három, négy majd öt góllal is vezettünk, de ez nem volt elég. Egészen 11-5-ig mentünk el, ez már megnyugtató előny volt a végére. A negyed végén még két gólt szerzett a Honvéd, de még így is négygólos volt az előnyünk.

A hazaiak kezdték meg a negyedet és 11-8 volt már az eredményjelzőn. Ezután mi jöttünk két góllal, egy előnnyel, ami után egy büntetőt védett ki kapusunk, ezután még egy emberhátrányt is kivédekeztünk, aminek a jutalma egy büntető volt a támadásunkban. Ezzel újra 5 góllal vezettünk. A végén még 1-1 gólt szereztek a csapatok, így 14-9-es végeredménnyel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Sajnos ezen a mérkőzésen nem sikerült az Eger ellen nyújtott fegyelmezett, jó játékot megismételni. Különösen a mérkőzés első felében játszottunk gyengén, sok volt a figyelmetlenség, a rossz átadás, adódó lehetőségeinket nem használtuk ki. És ami még ennél is szomorúbb és elkeserítő,  néhány játékosunk a mérkőzés folyamán megfeledkezett két nagyon fontos dologról: a szerénységről és az alázatról. És ugyan ezek nélkül lehet vízilabdázni, de messzire így biztosan nem fogunk eljutni."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem