image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Húszgólos győzelem az AVUS ellen

Magabiztos nagyarányú győzelemet aratott Serdülő csapatunk az országos bajnokságban. Az AVUS csapatát fogadtuk és 24-4-es győzelmet arattunk.

 

Az első perctől mi irányítottuk a mérkőzést. Jöttek a helyzetek, amiket szinte tökéletesen kihasználtuk. Az első negyedet 7-0-ás eredménnyel hoztuk.

A második negyedben még egy találatunk volt büntetőből, majd ezután megszerezte első gólját a mérkőzésen. Egy újabb gólunk következett és erre is góllal válaszolt az AVUS, ezzel már 9-2 az eredmény. A negyed végéig még öt találatot jegyeztünk, míg ellenfelünk csak egyet. A felénél már 14-3-ra vezettünk.

A harmadik negyed elég egyoldalúra sikeredett, mivel csak mi találtunk be ellenfelünk kapujába. A negyedet 5-0-ra nyertük, így az eredmény 19-3-ra módosult. A negyedik negyed se volt ettől eltérő. Hoztuk a formánk és jöttek a góljaink, a negyedet 5-1-re nyertük meg, amivel a végeredmény 24-4 lett.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Ebben a fordulóban hazai pályán a mezőny második felében lévő ellenféllel játszottunk. Keveset hibáztunk és így született a nagyarányú győzelem. Ami izgalomra adott okot, az csak Bihácsi Bence kézsérülése volt, de szerencsére ezt is megúsztuk törés nélkül."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem