image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Húsz góllal győztünk a Fradi ellen

A Diapolo Serdülő Bajnokságban húszgólos győzelmet arattunk a Fradi ellen. Az első három negyedben 7-7 gólt szereztünk a végén 26-6-ra nyertük meg a mérkőzést.

 

Az első percben még szoros volt a mérkőzést. Vezetést szereztünk és még sikerült kiegyenlítenie a Fradinak, de ezután végig mi vezettünk. Három gól következett zsinórban, így már 4-1-re vezettünk. A negyed végére 7-3-as vezetést szereztünk.

A második negyedben jöttek a gólok, egészen 11-3-ig mentünk előre. Kaptunk egy gólt, de kettővel válaszoltunk rá, majd a félidőig 14-5-ös vezetéssel vártuk a folytatást.

A legjobb negyed a harmadik volt, ahol 7-1-re nyertünk, itt támadásban minden összejött és védekezésben is jobban figyeltünk. Az utolsó negyed előtt már 21-6-ra vezettünk, ez végeredménynek is jó lett volna. Az utolsó negyedben még egy utolsó hajrába kezdtünk és lehoztuk a negyedet kapott gól nélkül. Még öt góllal növeltük a különbséget, ezzel végül 26-6-os győzelmet arattunk.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Nagyarányú győzelmet arattunk, jó támadójátékunk és a jó helyzetkihasználásunk eredményeként. Külön öröm, hogy minden mezőnyjátékosunk szerzett gólt."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem