image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Serdülő csapatunk kezdte a Debrecen elleni fordulót

Remek kezdés után magabiztos előnnyel végig vezetve nyertünk a Debrecen ellen serdülőben. 6-0-ig gól nélkül mentünk előre végig növeltük a különbséget és 16-5-re nyertünk.

 

Az első negyedben szinte tökéletesen játszottunk. Hátul jó védekezésünk eredménye, hogy gól nélkül sikerült lehozni az első negyedet. Támadásban apróbb hibák miatt volt, hogy kimaradtak helyzeteink, de így is 5-0-ra nyertük az első negyedet.

A következő negyedet még góllal indítottuk, de itt mar sikerült egy találatot jegyeznie a Debrecennek is egy előnyből. Erre megvolt a válasz két gyors gól, majd nem sokkal utána jött a harmadik is, így már 9-1-re vezettünk. Az utolsó perben két gólt szerzett a vendég csapat míg mi csak egyet, ezzel a mérkőzés felénél 10-3-as eredmény állt a táblán.

Két büntetőt harcoltunk ki a harmadik negyed elején, amit sikerült belőni, így mar 12-3-rá vezettünk. A negyed végéhez közeledve újra gólt szereztünk, most centerből és a következő védekezésből labdaszerzés után kontrázhattunk és egy újabb gólt szereztünk. Az utolsó negyed előtt már 14-3-ra tizenegy góllal vezettünk.

A végén még általában egy nagy hajrába kezdünk, de most kicsit visszavettünk és csak az eredményt tartottuk. A negyed 2-2-es eredménnyel ért véget, így 16-5-re nyertünk.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Összeszedetten kevés hibával játszottunk és nyertünk azt hiszem megérdemelten. Játékosaink sokszor önzetlenül, látványos átadásokkal hozták helyzetbe egymást és ezekből is szereztünk sok szép gólt. Gratulálok mindenkinek."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem