image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

UVSE rangadó

Nehéz mérkőzésen van túl Serdülő csapatunk az UVSE elleni országos bajnoki fordulóban. Végig az UVSE vezetett, de a harmadik negyed végére 9-9-re hoztuk vissza. Sajnos a végjáték az UVSE-nek kedvezett és 11-9-es vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben még fej-fej mellett haladtunk, igaz az UVSE szerzett vezetést, de sikerült egyenlítenünk. Ezután újra vezetést szerzett ellenfelünk, így már 2-1 az állás. Sajnos ezután elhibáztuk emberelőnyünket, így nem sikerült az egyenlítés. Több ziccert is sikerült hárítanunk, így az első negyed 2-1-es eredménnyel ért véget.

A második negyedben sikerült egyenlítenünk, de ezután két gólt is kaptunk. Kétszer is sikerült visszajönnünk egy gólos különbségre, de mindkétszer betalált a hazai csapat. A negyedet egy előnnyel zártuk, amit értékesítve 6-5-ös eredménnyel vártuk a folytatást.

Az UVSE talált be először, így 7-5-re módosult az eredményt. A következő támadásból már jött is a válasz, nem sokkal utána egy cserés kiállítás következett az ellenfelünktől. Ezután az előnyből már kiegészültek mikor még sikerült belőnünk a helyzetet, így már 7-7-re jöttünk vissza. Sajnos hibáztunk és megúsztak rólunk, ezzel újra náluk volt az előny. Még három emberelőnyös megjátszás következett, amiből kettő a miénk volt. Sajnos mindhárom góllal végződött, így 9-9-el vártuk az utolsó negyedet.

Sajnos már a negyed elején a hazaiak találtak be, így nem sikerült lendületet vennünk, már kezdtünk fáradni. Egy jó blokkolás nálunk, egy labdaszerzés ott, majd újra miénk volt a labda és támadhattunk. Egy kivédett lövés után egy emberelőnyhöz jutottunk, de sajnos sikertelen megjátszás volt. Nem sikerült bevennünk a kapujukat, ellenben velük, akik még egy találatot jegyeztek a negyedben. Ezzel a negyed 2-0-ás végeredménnyel zárult, így 11-9-es vereséget szenvedtünk a rangadón.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem