image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Serdülőben is győzni tudtunk

A Serdülő csapatunk 14-10-es győzelmet aratott a Fradi ellen. Végig vezettünk, de sikerült feljönnie a Fradinak a harmadik negyed végére. Az utolsó negyed hajrájában végül négygólos különbséggel nyertünk.

 

Az első negyedben 1-1 után sikerült két akciógóllal és egy emberelőnnyel három góllal ellépnünk. Ezután egyből jött egy hátrány, amit belőtt a Fradi. Egy labdaszerzés után pedig ziccerrel próbálkozott ellenfelünk, de kapusunknak ezt sikerült hárítania és ezt egy akciógóllal büntettük. A negyedet végül egy Fradi előnygól után 5-3-al zártuk.

A folytatásban kevés gól született, mindössze három, amiből mi csupán egyet vállaltunk. A negyed elején kimaradt egy emberelőnyünk és a végén egy büntetőt is elhibáztunk. Ezzel a mérkőzés felénél csak egy góllal, 6-5-re vezettünk.

Az első támadásban egyből egy előnyt játszottunk, de eredménytelenül. Sikerült labdát szereznünk és egy kettős emberelőny következett, ezt viszont már belőttük. A következő támadásunkban újra sikerült kiállítást szereznünk, ami kimaradt, de a kipattanó hozzánk jött vissza és akciógóllal zártuk a támadást. Ezután elkezdett feljönni a Fradi, fél perccel a vége előtt már 9-9 volt az állás. Az utolsó támadásban még visszaszereztük a vezetést, az végjáték előtt 10-9 volt az állás.

Góllal indítottuk az utolsó negyedet, amire egyből jött a Fradi válasza. Ezután beindult csapatunk, hátul állt a védekezésünk és elől is remekül alakultak a dolgok. A negyed felénél már kialakult a végeredmény, onnantól már nem esett gól, így 14-10-re nyertünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem