image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Vereség a Nagyvárad ellen

Szombaton a Diapolo Serdülő Bajnokságban a Nagyvárad ellen játszottunk, ahol végig vezettünk a mérkőzésen kivéve a legvégén. Az utolsó pár percben sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek és 12-11-re vesztettük el a mérkőzést.

Az első támadást a vendégek indították és egyből góllal kezdtek. Ezután egy büntetőt hibáztunk el, de hamar jött az egyenlítő gólunk. A negyed második felében már a vezetést is megszereztük, majd 4-1-re elléptünk. A negyedet a Nagyvárad zárta, így 4-2-es eredménnyel álltunk az első negyed után.

Sajnos nem tudtunk nagyobb különbségre szert tenni és a második negyedben kapaszkodott ellenfelünk. Végig a negyedben csak egy góllal tudtunk vezetni, minden gólunkra jött a válasz. A negyed végén ki is egyenlítettek, de az utolsó másodpercben visszaszereztük a vezetést, így a felénél 7-6-ra vezettünk.

Két gól és máris 9-6 az állás, sajnos egy újabb vendég gól következett, így már 9-7. Előnybe kerültünk és jól kihasználva már a kiegészülő védelem ellen sikerült gólt szerzni. Utána a Nagyvárad is előnyben játszhatott és ők is belőtték. A negyed végéig már nem sikerült gólt szereznünk, viszont feljöttek újra egy gólra, így az utolsó negyed előtt csak 10-9-re vezettünk.

Az utolsó negyed első felében nem esett gól. Kapusunk egy ziccert is kivédett és sok veszélyes támadást hárítottunk, de elől nem tudtunk eredményesek lenni. Ellenfelünk büntetőhöz jutott és ezzel ki is egyenlített. Nem sokkal később újra megszereztük a vezetést, de egyből egyenlítettek. Hátrányba kerültünk és időt kért a Nagyvárad. Jól kijátszották és be is lötték az előnyt, ezzel először szereztek vezetést, de ezzel a mérkőzést is megnyerték.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem