image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
-->

Szolnokon siker Serdülőben

A Serdülő csapatunk kezdte a kört Szolnokon. Az első negyedben jól indítottunk, viszont a másodikban védekezésben nem voltunk figyelmesek és fordított a hazai csapat. A mérkőzés második felében visszaszereztük a vezetést és végül 15-10-es győzelmet arattunk.

 

Már az elején vezetést szereztünk és jól is védekeztünk. Az első negyedben összesen egy gólt kaptunk. A támadó játékunk is a helyén volt, így 4-1-es eredménnyel ért véget az első negyed.

A második negyedben kis rövidzárlat volt a fejekben és figyelmetlenek voltunk védekezésben. Egy szolnoki akciógól és egy büntető után már csak egy gól volt közte. A negyed feléig tartottuk magunkat, viszont a végére kiegyenlített a hazai csapat és a vezetést is átvette. A negyedet 7-2-re nyerték meg, így a mérkőzés felénél 8-6-ra vezetett a Szolnok.

A harmadik negyedben rendeztük a sorainkat elől és hátul is. Nem kaptunk gólt és zsinórban négyet is szereztünk, így 10-8-ra átvettük a vezetést. A negyed végén még gólt szerzett a Szolnok, így az utolsó negyedet 10-9-ről indíthattuk.

A labdát el is hoztuk és egyből góllal nyitottuk a negyedet. Rövid időn belül már jött a következő és három góllal vezettünk már. Kaptunk egy gólt, amire három akciógól volt a válaszunk, ezzel 15-10-re nyertük meg a mérkőzést.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem