image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Vízilovak ellen a Serdülők

A Diapolo Serdülő Budapest bajnokságban Serdülő csapatunk tegnap a Vidám Vízilovak ellen játszott. Az elején meghatározó előnyt szerezve, végig növelve a különbséget 16-4-es győzelmet arattunk.

Az első negyedben eldöntöttük a mérkőzést, ahol ugyanis majdnem minden támadásunk eredményesen, góllal ért véget. A jó kezdés eredménye a 6-0-ás első negyed volt.

A folytatás kicsit visszafogottabb volt, de a mérkőzés végig a kezünkben volt. Még egy gólt szereztünk, amivel már 7-0-ra vezettünk. Ezután megszerezte első gólját ellenfelünk, amire hárommal válaszoltunk, így már 10-1-es vezetéssel álltunk a félidő előtt. Ekkor még szépíteni tudtak a Vízilovak, így a mérkőzés felénél 10-2-es eredménnyel álltunk.

A leggyengébb negyedünk következett, ahol a támadójátékunkban volt néhány hiba, de még ezzel is megnyertük a negyedet. A negyedet csak 2-1-re nyertük meg, de egy negyeddel a vége előtt 12-3-ra vezettünk.

Még egy utolsó hajrával zártuk a mérkőzést. Jó védekezéssel, elől türelmesen kijátszva a helyzeteket végül 4-1-es utolsó negyeddel beállítottuk a 16-4-es végeredményt.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Az első negyed meggyőző játékával azt hiszem eldöntöttük a mérkőzést. Sok játékosunk tudott gólt szerezni, mindenki sokat játszott."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem