image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Sima győzelem serdülőben

Serdülő csapatunk magabiztosan végig vezetve győzte le a Vasas serdülő csapatát. Az első negyedben kétgólos előnyre tett szert, a második negyedben pedig megnyertük a mérkőzést. Végül 14-3-as győzelmet arattunk.

 

Az első negyedben megszerezte a vezetést a hazai csapat, amit hosszú ideig meg is tartott. A negyed második felében elkezdtük a játékunk játszani és egyenlítettünk, majd a második gólunkat is megszereztük. A negyed végén egy büntetőt harcoltunk ki az utolsó másodpercekben, amivel 3-1-es negyedet zártunk.

A második negyedben eldöntöttük a mérkőzést, sorra jöttek a góljaink végig a negyed folyamán. A félidőben végül 9-1-re vezettünk, ezzel megalapoztuk a győzelmünk.

Még két negyed volt hátra, mindkét negyedet sikerült megnyerni és növeltük az előnyünk. A harmadik negyedet 3-1-re, míg a negyedik negyedet a 2-1-re nyertük meg, így 14-3-ra nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Nehezen indult a mérkőzés, de a második negyedtől meggyőző játékkal tudtunk nyerni. Kapusaink jól védtek, sok volt a jó egyéni teljesítmény."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem