image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Nagy különbség a Serdülőknél

A Serdülő csapatunk tizenhat góllal nyerte meg mai mérkőzését az OSC csapata ellen. Ami még dicséretes, hogy összesen két gólt kaptunk.

Az első negyedben már sikerült nagy előnyre szert tenni. Nem kellett várni az első gólra, elhoztuk a labdát és az első támadásból be is találtunk. A negyed során szépen elosztva lőttük góljainkat, összesen 5-öt.

Nem álltunk meg és folytattuk tovább, de csak 6-0-ig tudtunk menni kapott gól nélkül. Ekkor szólt bele a sorozatunkba az OSC, majd a negyedben még egyszer eredményesek voltak. A negyedet 2-2-es eredménnyel zártuk, így a felénél 7-2-re vezettünk.

A mérkőzés második felében visszatért az első negyed játéka. Sikerült a mérkőzés végéig kapott gól nélkül játszanunk. A harmadik negyedet 6-0-ra, míg a negyediket 5-0-ra nyertük meg, ezzel 18-2-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Jó első negyed után nehezen magyarázható amit a második negyedben produkáltunk. Szerencsére a folytatásban sikerült rendezni a sorokat, talán elfogadható játékkal győzni. A látottak után még többet kell gyakorolnunk a passzolást. Szomorú és elgondolkodtató, hogy a 23. fordulóban még mindig vannak olyan játékosaink akik nincsenek tisztában például az emberelőnyben játszott sémákkal. Az hogy valaki valamit nem tud az még csak-csak, de hogy ezt titkolja, nem szól, és úgy csinál mintha mindent tudna, na az nagy gond."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem