image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

A Serdülők sem tudtak nyerni

A BVSC elleni Országos fordulóban a Serdülő csapatunk sem tudta legyőzni ellenfelét. Az első félidőben még nálunk volt az előny, de a végére fordítani tudott a hazai csapat és 13-11-re győzött.

 

Az első negyedben ide-oda passzoltuk az előnyt. Az elején mi szereztünk vezetést majd kiegyenlített a BVSC. Ezután mi egyenlítettünk ki és vettük vissza az egygólos előnyt. Végül a negyedet a hazaiak zárták egy szabaddobásból szerzett góllal, így az első negyed után 3-3 állt az eredményjelzőn.

A folytatás nekünk kedvezett, először egyenlített a BVSC, de egyből egy előnyből visszaszereztük a vezetést. Újra egyenlítettek, de ezután kétszer is eredményesek voltunk és a mérkőzésen először két góllal 7-5-re vezettünk. Még egy-egy találatot jegyeztünk, így a felénél 8-6-ra vezettünk.

Góllal kezdtük a következő negyedet, így már három góllal vezettünk, de ezután valami megváltozott. A hazaiak jöttek fel, nem figyeltünk oda és egy előny után megúszásból majd szabaddobásból lőttek gólt, így újra döntetlen, 9-9 az állás. A negyed végén még egy akciógólt lőttek, amivel már a vezetést is átvették.

Az utolsó negyedben még nagyot küzdöttünk. Elhúzott az ellenfelünk 12-9-re, de még a negyed második fele hátra volt. Jött is a gólunk, majd egy büntetőhöz jutottunk és be is lőttük, ezzel 12-11-re jöttünk fel. Még lett volna idő a fordításra, de már nem sikerült gólt szereznünk. A BVSC még egy találatot jegyzett, így 13-11-re nyerte meg a mérkőzést.

Nincs más lehetőségünk készülni kell a rájátszás négyesdöntőjére, ahol mindenkinek megvan az esélye a bajnoki címre.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Sajnos vereséget szenvedtünk a serdülő bajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén.
Nem a méltatlan körülményekben, vagy a minket sújtó bírói tévedésekben kell keresni az okokat, hanem elsősorban magunkban.
Az első két negyedben még viszonylag elfogadhatóan játszottunk, ugyan csináltunk  néhány elképesztő hibát melyekből persze elkerülhető gólokat kaptunk, de csináltunk szép dolgokat is és így a félidőben vezettünk is két góllal. Sőt, a harmadik negyed elején lőttünk még egy gólt, vezettünk hárommal, na és ekkor elszabadult a pokol. Törlődött a memória, elemi, ostoba, buta hibák, fegyelmezetlenségek okán kaptunk négy gólt zsinórban. A folytatásban gyorsan kaptunk még két gólt és ezzel el is dőlt a mérkőzés. 
Néhány apróság. Idegenben játszottunk, mégis kiállítást 9, büntetőt 2 alkalommal ítéltek a javunkra és csak négy kiállítást a terhünkre. Mi a megítélt 9 előnyből belőttünk hármat, ellenfelünk a négyből kettőt. Elgondolkodtató, hogy az ellenünk ítélt 4 kiállításból hármat az ellenfél térfelén kaptunk. És ezek mellé  kaptunk még 11 akciógólt, lefordulásból és átlövésből. Azt hiszem, ezek az apróságok  a vereség okai, ezeken kell változtatni ha a rájátszásban szeretnénk mérkőzést nyerni."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem