image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Bronzéremért játszhatunk

A 2017/2018-as BENU Országos Fiú Serdülő Bajnokság elődöntőjében 9-8-as vereséget szenvedtünk a BVSC-től, így a harmadik helyért játszhatunk az FTC ellen.

 2017/2018-as OB elődöntője

Az első negyedben még a BVSC kezdett jobban. Vezetést szerzett, de sikerült egyenlítenünk. Ez a negyed második felében is így történt, a végén 2-2-es eredmény állt az eredményjelzőn.

A folytatásban sikerült fordítani és átvenni az irányítást is. Gólt szereztünk emberelőnyből, majd sikerült kivédekeznünk a támadásuk és jött egy kiállítás is a felúszásnál. Időkérés után szépen kijátszott emberelőnyt a kapufásnak sikerült bevágnia, így 4-2-re vezettünk már. Sajnos egy emberelőnyt elhibáztunk, amiből a BVSC szerezhette meg újabb gólját, de ezután mi kétszer is eredményesek voltunk. Már 6-3-ra vezettünk, de az utolsó másodpercekben még két gólra sikerült felzárkóznia ellenfelünknek.

A harmadik negyedben nem jöttek be helyzeteink és hátul sem volt szerencsénk. A két gólos előnyünk a negyed második felére elveszett és 6-6-os döntetlennel álltunk. Kettős emberhátrányba kerültünk, amit kihasznált a BVSC és megszerezte a vezetést. Egyből utána sikerült kiegyenlítenünk, így az utolsó játékrészt 7-7-es döntetlennel vártuk.

A mindent eldöntő negyedet góllal kezdtük, de sajnos a következő támadásban egyből kiegyenlítettek. Több előnyt is elhibáztunk, de szinte ugyanannyit ki is védekeztünk. Az utolsó percen belül sajnos már nem sikerült kivédekeznünk, be is lőtték, így 9-8-ra vezettek. Sajnos az utolsó támadásunkból három próbálkozásból egy sem lett gól, így a BVSC jutott a döntőbe.

A bronzmérkőzés 15:30-kor lesz a Margitszigeten a Hajós 33-as medencéjében. Mindenki jöjjön szurkolni, hogy meglegyen a harmadik hely.

A csapat edzője Keszthelyi Tibor a mérkőzésről:
"Sajnos vereséget szenvedtünk a bajnokság talán legfontosabb mérkőzésén. Gyengén védekeztünk, sok könnyű, elkerülhető gólt kaptunk nehezen magyarázható egyéni hibákból, emberről vagy előre váltásból. Elöl sem mentek jól a dolgaink, sok volt a rossz átadás, a pontatlan rossz lövés. Az akarással, a küzdéssel nem volt baj, igyekeztünk, de a győzelemhez ma ez kevés volt."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem