image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Serdülőink a harmadik helyen

Serdülő csapatunk a harmadik helyen végzett a 2017/2018-as BENU Országos Serdülő Bajnokságban. Több mint egy negyeden keresztül kapott gól nélkül játszottunk, végül 11-5-ös győzelmet arattunk.

SERDULO OB FTC BRONZ
Fotó: Kékesi Krisztina

Nagyon motiváltan és magabiztosan kezdtük a mérkőzést és ez kitartott a második negyed végéig. Megszereztük a vezetést és jött is a folytatás. Három akciógóllal remek védekezéssel az első negyed 3-0-ás eredménnyel zártuk.

A második negyedben se álltunk le, egy emberelőny következett, amit értékesítve már 4-0-ra vezettünk. Kapusunk védett és a következő támadásunkban sikerült újabb gólt szerezni. A Fradinak még mindig nem sikerült bevenni kapunkat, mi pedig támadtunk és egy gyönyörű egyéni akcióból már 6-0-ra vezettünk. A hetedik találatunkat emberelőnyből szereztük, majd megérkezett az első Fradi találat. A negyed végén még egy-egy találatot jegyeztek a csapatok, így 8-2-re vezettünk a felénél.

A folytatásta Fradi kezdte egy büntetővel, amit egyből javítottunk egy akciógóllal. Innentől a negyed végéig nem esett gól. Az utolsó percben egy kiállítást harcoltunk ki, amit időkérés után sikerült belőnünk, így már 10-3-ra vezettünk.

A hétgólos előny már a biztos győzelmünket jelentette, de még a negyed elején egy újabb akciógóllal már 11-3-ra vezettünk. Ezután újabb percek következtek gól nélkül, ahol két emberelőnyt is elhibáztunk. A negyed végén még két gólt szerzett a Fradi szépítve az eredményt.

A mérkőzést 11-5-re nyertük meg, ezzel a dobogó harmadik fokára állhattunk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem