image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Hétközi elhalasztott forduló

A 2005-ös csapatunk a BVSC ellen játszott ma egy elhalasztott mérkőzést. A mérkőzés első felében szoros volt az állás, de a harmadik negyedben elhúzott ellenfelünk végül 13-9-re meg is nyerte a mérkőzést.

labda a vizben

A vezetést megszereztük a mérkőzés elején, de a negyed felére kiegyenlítettek. Nem kellett sok és már a vezetést is átvették, de egy perccel a negyed vége előtt sikerült kiegyenlítenünk. A következő támadásba hátrányba kerültünk és nem sikerült kivédekezni, ezzel 3-2-es vezetést szerezett az első negyedben a BVSC.

A folytatásban nem az egyenlítő gólunk következett, hanem egy büntetőt lőtt be a BVSC, de ezután kétszer mi jöttünk. Egy emberelőnyt használtunk ki jól, majd egy akciógóllal sikerült 4-4-es döntetlenre hozni a mérkőzést. Nem álltunk meg és egy labdaszerzés után támadhattunk, ahol emberelőnyt harcoltunk ki. Ennek a vége góllal fejeződött be és átvettük a vezetést is. Sajnos a félidő előtt még sikerült kiegyenlítenie ellenfelünknek és még a vezetést is megszerezték. Az egyenlítésért játszhattunk egy emberelőnyt, de kihagytuk és ezt egy újabb góllal büntette a BVSC, így 7-5-re vezettek már.

Nem kezdődött jól a harmadik negyed, három újabb találatott jegyzett a BVSC, így már 10-5-re vezettek. Ebben a negyedben csak egy gólt lőttünk és még kettőt kaptunk is, így az utolsó negyed előtt 12-6-os hátrányba voltunk.

Az utolsó negyedben igaz nagy volt a hátrány, de küzdöttünk. Sajnos a negyed elején kihagytunk egy büntetőt, amit egy góllal büntetett ellenfelünk. Ezután a negyed végéig háromszor is eredményesek voltunk, de ez kevés volt az egyenlítésre. Végül 13-9-es vereséget szenvedtünk.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a BVSC-nek az eredmény teljesen reális. Az első negyedben még megcsináltuk azt amit megbeszéltünk, de utána érthetetlen okokból elkezdtünk megzavarodni. Amire rendeztük a sorainkat, addigra már vége volt a mérkőzésnek... Elsősorban fejben kell rendezni magunkat, utána beszélhetünk a vízilabdáról."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem