image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szoros mérkőzésen a Fradi ellen

A 2006-os bajnokságban a Fradi volt az ellenfelünk. Végig szoros volt a mérkőzés, de csak az első negyedben tudtunk vezetni. Onnantól végig egy gól volt a hátrányunk, a végére 7-6-ra a Fradi tudott nyerni.

Az első negyedben a Fradi szerzett vezetést, de sikerült egyenlítenünk és még a vezetést is megszereztük. Ezután egyenlített ellenfelünk és 3-2-re átvette a vezetést. Ez lett az első negyed végeredménye is.

A második negyedben kiegyenlítettünk, ami után két Fradis gól jött, ezzel 5-3-as vezetésre tettek szert. A félidő előtt még volt esélyünk visszajönni egy gólra, de végül maradt az eredmény.

A mérkőzés második fele is hasonlóan zajlott, de sikerült az utolsó negyed előtt egy gólra felzárkózni. A végjátékban nem sikerült egyenlítenünk és a Fradi szerzett gólt, amivel 7-5-re vezettek már. A végén még egyszer eredményesek voltunk, így 7-6 lett a mérkőzés végeredménye.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert sajnos az utóbbi hetek edzéslátogatási aránya egy gyengébb csapat ellen is könnyen megbosszulhatná magát, a Ferencváros pedig a korosztály egyik legjobbja. Ennek ellenére nem a fizikális fáradás és nem is a külső körülmények voltak vereségünk fő okai, hanem az, hogy hatalmas egyéni hibákat vétve hagytuk, hogy ellenfelünk akarata érvényesüljön. Egyetlen pozitívumként azt emelhetjük ki, hogy 4 negyed alatt nem kaptunk akciógólt."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem