image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két győzelem a 2006-os Bajnokságban

Két mérkőzés is volt a 2006-os bajnokságban, egyik csapatunk Százhalombattán játszott a Százhalombatta ellen. Másik csapatunk a Margitszigeten a Pécs ellen. Minkét mérkőzésen győzelmet arattunk.

2006 I PECS 190302

Először kettes csapatunk játszott 12 órától a Százhalombatta ellen. Már a legelején sikerült 2-0-ás vezetést szereznünk. Majdnem a negyed végéig tartottuk a kétgólos előnyt, de végül csak 4-3-al zártuk a negyedet. A folytatásban sikerült még 7-3-ra is ellépnünk, de pár perc alatt feljöttek egy gólra. A felénél 8-7-es eredménnyel fordultunk.

A mérkőzés második fele is hasonlóan telt, megint sikerült 10-7-re ellépnünk, de a negyedik negyedben újra 11-10-re feljöttek. Az utolsó két gólt mi szereztük, így lett a végeredmény 13-10 a javunkra.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A másik mérkőzésen a Pécs ellen játszottunk, ahol szoros első negyedet láthattunk. A pécsiek 1-0-ra majd 3-1-re is vezettek, de sikerült kiegyenlítenünk. Ezután a negyed végéig kétszer is vezetést szereztek, de egyenlítettünk, 5-5 volt az eredmény. A második negyedben észhez tértünk és három gólt szereztünk, hátul tökéletesen védekeztünk, így gólt nem kaptunk.

A harmadik negyedben sikerült még egy gólt szerezni, így már 9-5-re vezettünk. Ezt megtartottuk a negyed végéig, ahol 12-8-al vártuk az utolsó negyedet. A végjátékban hoztuk a legjobb formánk, hátul jól védekeztünk és most sem kaptunk gólt. Támadásban sok helyzetet alakítottunk kis és ebből öt lett gól. A mérkőzés végeredménye ezzel 17-8.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:

”Az első negyed izgalmai után sikerült változtatni a játékunkon és fokozatosan felőrölni ellenfelünket.
Bár sok hibával játszottunk, az általunk diktált erős tempó és a győzni akarásunk meghozta az eredményét. Gratulálok a csapatnak!”

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem