image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

BVSC ellen a 2006-os bajnokságban

A 2006-os csapatunk a BVSC ellen játszott ma, ahol minden negyedben kicsivel jobb tudott lenni ma ellenfelünk. A végére 13-6-ra meg is nyerte meg a mérkőzést.

waterpolo

A kezdés jónak tűnt, egyből az első támadásból vezetést szereztünk. Ezután hamar sikerült fordítania a BVSC-nek, de még 2-2-es döntetlenre hoztuk vissza. A negyedben mi már sajnos nem találtunk be, ellenben ellenfelünk kétszer is eredményes volt, így az első negyed után 4-2 volt az állás.

Nem jöttek be a helyzeteink és hibáinkat kihasználta a BVSC, így a második negyedben sikerült ellépniük 6-2-re. Még probáltunk kapaszkodni, de mérkőzés felére már 7-3-ra vezettek.

Nem állt jól a védekezésünk és sorra kaptuk a gólokat, sajnos ezt nem tudtuk kompenzálni elől, így a különbség is nőtt. Már 9-3-ra vezettek, amikor egy emberelőnyös játékunkat kihasználtuk, de egyből utána újabb góllal válaszoltak. Ezzel a harmadik negyed után 10-4-re vezettek már.

Az utolsó negyedben is sikerült még két gólt lőnünk, de védekezésben sajnos nem úsztuk meg a gólokat. Az utolsó negyed 3-2 lett, így végül 13-6-ra nyert a BVSC.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"A bajnokság talán legerősebb csapatával játszottunk és a mérkőzés előtt úgy éreztem, hogy méltó kihívók tudunk lenni és képesek vagyunk egy idegenbeli bravúrra. Sajnos nemcsak a győzelem nem sikerült, hanem a rengeteg egyéni hibának és rossz teljesítménynek köszönhetően egy nagy pofonba fututtunk bele. Remélem, hogy tudunk tanulni belőle és hogy képességeinkhez méltóan megküzdünk a bronzéremért. Gratulálok a BVSC-nek!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem