image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

2006: Mindkét csapatunk győzött

A 2006-os „A”, illetve a 2006-os „II”-es csapatunk is megmérkőzött a mai nap során. A meccsek két helyszínen zajlottak; míg az első csapat a Népligetben az A-HÍD OSC ÚJBUDA I-es csapatával játszott, addig a második a Soproni VSE ellen küzdött a Margitszigeten. Mindkét meccs KSI győzelemmel zárult.

 labda a vizben

KSI SE A – A-HÍD OSC ÚJBUDA I.

A srácok nagyon szépen indítottak és rögtön a meccs első negyedében 5 találatot is szereztek. A következő játékrészekben folyamatosan tudták növelni előnyüket, ezáltal az összes negyedet megnyerték. Kemény ellenfél volt az OSC, de a győzelem a miénk lett. A mérkőzés végeredménye 12:6 lett, csapatunk javára.

A csapat edzője, Nádor Zsombor, így nyilatkozott a mérkőzésről:

„A betegségek és sérülések ellenére is sikerült végig vezetve, a mérkőzést uralva nyernünk egy jó OSC ellen. Gratulálok a csapatomnak!”

Gólszerzőink: Nagy Zalán – 3, Szabó Márton – 2, Mérő Alex – 2, Bötkös Patrik – 2, Lendvai Natasa Sára – 1, Módos Marcell – 1, Benedek Mór - 1

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Soproni VSE – KSI SE II.

Alig pár órával később II-es csapatunk is vízbe ugrott, hogy a Soproni VSE ellen küzdjön meg a győzelemért. A meccs szorosabban indult, az első negyed végén 3:3, míg a második negyed végén pedig 6:5 volt az állás, a KSI javára. A harmadik játékrészben, azonban 5 gólt is szereztünk, így sikerült végleg átvennünk a vezetést. Az utolsó negyedet ugyan nem mi nyertük, de az előző negyedben szerzett gólok után a Soproni VSE már nem tudott minket legyőzni. A végeredmény 13:9 lett a KSI javára.

Gólszerzőink: Szabó Zétény – 5, Kiss András Brúnó – 4, Rácz Richárd – 2, Zilahy Zalán – 1, Szabó Bendegúz – 1

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem