image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem a Honvéd ellen

A 2006-os bajnokságban a Honvéd ellen játszott első csapatunk, ahol az első két negyedben mindkétszer 5-3-as eredménnyel a felére már 10-6-ra vezettünk. A végéig megtartottuk az előnyt és 13-9-re nyertünk.

labda a vizben

Jól indítottunk, hamar megszereztük a vezetést. Még kitudtak egyenlíteni, de egymás után három találattal válaszoltunk, így már 4-1-re vezettünk. A negyed végéig még két gólt szerzett a Honvéd, mi sajnos csak egyet, így 5-3-as eredménnyel zártuk az első negyedet.

A folytatás eredményben egy az egyben megegyezett az első negyeddel, itt is 5-3-ra nyertünk. Közel járt a ellenfelünk az egyenlítéshez, ők szerezték az első gólt, de ezután sikerült kétszer is nekünk gólt szerezni, így 7-4-re mentünk el. A mérkőzés feléig még felváltva jöttek a gólok, végül 10-6-os vezetéssel álltunk a félidőben.

A harmadik negyedben nem sikerültek úgy a támadások, mint a mérkőzés első felében. Sajnos több helyzetet kihagytunk, köztük egy büntetőt is. A negyedet 2-1-re nyerte a Honvéd, ezzel egy gólt lefaragva a különbségből, így az utolsó negyed előtt 11-8-ra vezettünk.

Az utolsó negyedet góllal kezdte ellenfelünk, így már csak két góllal 11-9-re vezettünk. Nem kellett sokat várni, két perccel később visszaállítottuk a háromgólos különbséget. Ezután ellenfelünknek lejárt a támadóideje és indíthattuk is a támadásunk, ami alatt egy emberelőnyt harcoltunk ki, amit egy támadóhiba akadályozott meg. Szerencsére több támadását is megakadályoztuk a Honvédnak, ebből egy emberhátrány volt, ami után egy akciógóllal sikerült négygólosra növelni az előnyt. Büntetőt fújtak ellenünk, de kapusunk a helyén volt és ki is védte. Ezzel véget is ért a mérkőzés, végül 13-9-re nyertünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem