image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Győzelem a Göd ellen

2006-os második csapatunk a Göd ellen játszott. Szoros mérkőzésen a harmadik negyedben eldöntötte a mérkőzést és 6-4-es győzelmet aratott.

Sapkak a merkozes elott

A vezetést megszereztük már az első támadásunkból. Pár percig élvezhettük az előnyt, amikor fordult a kocka. Sikerült kiegyenlíteniük és még két góllal el is lépniük, 3-1-re vezettek már. A negyed végén sikerült felzárkózni, ezzel 3-2-vel ért véget az első negyed.

A második negyedben nem esett gól. Kétszer állt meg a játék, mikor a csapatok időt kértek. Több ermberelőny is volt mindkét oldalon, de senki nem tudott gólt szerezni belőle. Az állás maradt 3-2 a mérkőzés felére.

A győztes negyedünk következett, ahol remekül védekeztünk, nem kaptunk gólt ebben a negyedben sem. Támadásban viszont nagyon jól mentünk és három gólt is szereztünk. Ezzel az utolsó negyed előtt már 5-3-ra átvettük a vezetést.

Az izgalmak nem maradtak el a végére, mivel az első perc után gólt szerzett ellenfelünk, így csak egy gól volt közte. Teltek-múltak a percek és nem esett gól. Egy kiállítást harcoltunk ki és időt is kértünk. Az időkérés után szépen kijátszva az emberelőnyt gólt szereztünk, ezzel beállítva a 6-4-es végeredményt.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem