image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Első meccsen döntetlen

Első mérkőzését játszotta a 2007-es második csapatunk a bajnokságban a Kistarcsa csapata ellen. Fordulatos mérkőzésen 7-7-es végeredmény született.

 2007 kistarcsa 181007

Nem volt túl biztató a kezdés. A labdát a Kistarcsa hozta el és egyből hátrányba kerültünk, amit kihazsnáltak és megszerezték a vezetést. Sajnos az egész negyedben ők irányítottak. Egy centerből szerzet találatból és egy újabb góllal már 3-0-ra vezettek. A negyed végén még szépíthettünk volna, de kimaradt a büntetőnk.

A folytatásban fordult a kocka és már a negyed elején gólt szereztünk. Kiállításokat harcoltunk ki, de nem tudtunk élni az előnnyel. Nem álltunk meg, nem adtuk át az irányítást és jött is a gólunk. Már csak eggyel vezetett ellenfelünk, de a negyed végén még sikerült megúszni és gólt szerezni, ezzel 3-3. A félidőben a félpályás dobásoknál mi voltunk a jobbak, ezzel a vezetést is megszereztük.

A harmadik negyedben egyenlítettek, de még sikerült visszaszerezni a vezetést. Sajnos nem tartott sokáig, újabb gólt szereztek, ezzel már 5-5 volt az állás.

Az utolsó negyed következett, ahol pár perc telt csak el a negyedből, de újra nálunk volt az előny. Próbáltuk tartani az előnyt és növelni is szerettük volna, de újra kiegyenlítettek. Ez megismétlődött a negyed második felében is. Az utolsó percen belül kétszer is hátrányba kerültünk, de csak egyet lőttek kapura, ami kimaradt. Ezzel a mérkőzés végeredménye 7-7 lett.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

 

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem