image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

KESI ellen a 2007-es Bajnokságban

Nagy arányú győzelmet arattunk a Kecskemét csapata ellen. Az elején sikerült elég hamar 4-0-ás vezetést szereznünk. Nem álltunk meg, a mérkőzés második felében nem is kaptunk gólt és a végén 21-3-ra nyertünk.

labda a vizben

Már az elején nagy előnyre tettünk szert, jöttek a góljaink és 4-0-ás vezetést szereztünk. Az első negyedben még egy gólt kaptunk.

A második negyed elején még növeltük előnyünk és már 6-1 állt az eredményjelzőn. Próbált kapaszkodni ellenfelünk, két gólt is szereztek, de még így is három gól volt a különbség. Újra mi következtetünk és két gyors gól után a mérkőzés felénél 8-3-ra vezettünk.

A harmadik és negyedik negyedben nagyot játszottunk. Védekezésben tökéletesen ment minden és sikerült kapott gól nélkül lejátszani a mérkőzés hátralevő részét. Támadásban is sokkal hatékonyabban vettünk részt. Szinte minden támadásból gólt szereztünk. A harmadik negyedet 7-0-ra, míg a negyediket 6-0-ra nyertünk meg. Így sikerült végül 21-3-as eredménnyel zárni a mérkőzést.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Fantasztikus játékot produkáltak játékosaim! Mindenki szívét, lelkét beletette a mérkőzésbe! Nagyon büszke vagyok a csapatomra! Köszönöm srácok a mai élményt! Hajrá KSI"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem