image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Két helyszínen a 2007-es csapataink

Két csapatunk egy időben játszott a 2007-es Budapest bajnokságban. A második csapatunk a KESI-vel, amíg első csapatunk a BVSC-vel. Két rangadót láthattunk, ahol sajnos csak egy győzelemmel térhettünk haza.

2007 190309 I BVSC

A KESI ellen nagyon szoros volt a mérkőzés első negyede, ahol a vezetést ellenfelünk szerezte meg. Ezután egyenlítettünk és a vezetést is átvettük. Sajnos 9 másodperccel a negyed vége előtt kiegyenlítettek.

A második negyedben egy büntetőt, majd emberhátrányt is sikerült elhárítani, de ennek ellenére sikerült gólt szereznie a Kecskemétnek. Ezután még két találatot jegyzett ellenfelünk, így már 5-2-re vezettek. A negyedben nem sikerült gólt szereznünk, de a félpályás dobásoknál jobbak voltunk, így a csapat kapott egy gólt, amivel a felénél 5-3-ra álltunk.

A mérkőzés második felében belehúztunk és a harmadik negyedben kiegyenlítettünk, 2-0-ra nyertük a negyedet. A negyedik negyed elején nem sikerült átvennünk a vezetést, ami lélektani előnyt jelentett volna, ezt a negyed közepén a Kecskemét szerezte meg. Ezután sikerült labdátszerezniük és megint gólt szereztek. Három perccel a vége előtt sikerült kiharcolnunk egy büntetőt, amit be is lőttünk. A mérkőzés végéig már nem sikerült kiegyenlítenünk, 7-6-os vereséget szenvedtünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Az első csapatunk a BVSC ellen remekül kezdte a mérkőzést. Egyből az első negyedben megsemmisítő csapást mért ellenfelére egy 3-0-ás negyeddel. Ezzel megalapoztuk a győzelmünket, de ez még közel sem volt biztos.

A második negyedben sajnos nem sikerült tartani ezt a jó játékot. Egyből hátrányba kerültünk, de ezt még kivédekeztük. Ezután nem sokkal megúszott ellenfelünk és gólt is szerzett. Mi is elhibáztuk ezután az emberelőnyös játékunk, de egy perccel később büntetőt lőhettünk. A következő támadásban a BVSC is büntetőhöz jutott és ők is betaláltak, így az állás már 4-2 volt. A felénél a félpályás dobásoknál sajnos alul maradtunk, így 4-3-ra módosult az eredmény.

A harmadik negyed a kiállítások negyede volt, mindkét oldalon majdnem minden támadásban kiállt egy játékos, de egyszer sem sikerült gólt szereznie egyik csapatnak sem. A negyedik negyedet mi kezdtük jobban és sikerült az első percben betalálni centerből, ezzel már 5-3-ra vezettünk. Ezután egy büntetőt védett ki kapusunk, ami erőt adott a csapatnak és még keményebben mentünk előre. Meg is lett az eredménye, a negyed felénél újabb találatot jegyeztünk, így 6-3-ra vezettünk már. Újabb büntetőt lőhetett a BVSC, de ezt már nem hibázták el. Az utolsó percen belül még két gól született. Először mi találtunk be, majd a BVSC, így a végén 7-5-ös győzelmet arattunk.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Óriási csatában, egy kiváló BVSC-t győztünk le! Minden játékosom a szívét, tudásának legjavát beletette a mérkőzésbe! Rendkívül büszke vagyok! 💛💙❤️"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem