image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Rangadó a kicsiknél

A 2007-es bajnokságban is rangadót játszott csapatunk az OSC ellen. Az első negyedben 2-0-ra nyertünk, amivel megalapoztuk a mérkőzést. A végére egy góllal, 6-5-re sikerült megnyernünk a mérkőzést.

20190407 2007 OSC

Jól kezdtünk és hamar sikerült egy büntetőt kiharcolnunk, amivel megszereztük a vezetést. Pár perccel később egy akciógóllal már 2-0-ra vezettünk. A negyed második felében nem esett gól, sok labdaszerzés akasztotta meg a támadásokat mindkét oldalon.

A második negyedben szépíteni tudott az OSC, majd sokáig nem esett gól. A negyed végén kiegyenlített ellenfelünk, de a következő támadásban már vissza is állítottuk a vezetést. A felénél a félpályás dobásokat is megnyertük, így 4-2-re állt a mérkőzés.

A harmadik negyedben rengeteg helyzet volt, de nem sikerült gólt szerezni csak egy alkalommal az OSC-nek, így 1-0-ra nyerték meg a negyedet, így az utolsó negyed előtt 4-3 volt az állás.

Az utolsó negyedben újra kiegyenlítettek, de hamar visszaszereztük a vezetést. A negyed második felében büntető hibát vétettünk, ezzel megint kitudott egyenlíteni az OSC. Négy perc maradt hátra, nagy küzdelem vette kezdetét. Már az utolsó percen belül jártunk, mikor támadni kezdtünk a győzelemért. Már csak húsz másodperc maradt amikor sikerült megszerezni a győztes gólunkat. Ezzel a végére 6-5-ös győzelmet arattunk.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Gratulálok a fiúknak! Nagyon kemény meccsen, egy kiváló OSC-t sikerült legyőznünk! Nem szoktam kiemelni senkit, de most mégis megteszem! A kapusunk szenzációsan védett, ezzel nagyban hozzájárulva a győzelemhez! Sokat kell még tanulnunk, de egy biztos a fej és a szív a helyén volt! Büszke vagyok nagyon!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem