image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

2007: Győzelem az YBL ellen

Szombaton 13 órától 2007-es csapatunké volt a főszerep. A mérkőzést az YBL ellen játszották a fiúk a Szőnyi úti uszodában. A végeredmény 9:2 lett a KSI javára.

 IMG 0088

Az első negyed egyetlen találatát csapatunk szerezte büntetőből. A remek védekezésünknek köszönhetően ellenfelünk nem tudott gól szerezni.

A második játékrész során szoros volt a mérkőzés, az YBL nem adta könnyen a győzelmet. A mi oldalunkon 3, az ellenfél oldalán 2 gólt tudtak jegyezni a játékosok.

A félidőben lezajlott félpályás lövéseknél ugyanannyi találat született mindkét oldalon, így az állás továbbra is 4:2 maradt.

A harmadik negyed ráúszását követően, a labda a mi birtokunkba került, de ezt a támadást nem tudtuk gólra váltani. Azonban 2 akciógólunknak köszönhetően ezt a játékrészt is mi nyertük. Az állás ekkor 6:2 volt csapatunk javára.

Az utolsó negyedben, tovább növelve előnyünket, 3 találatot is a magunkénak tudhattunk. A srácok nagyon szépen játszottak, nagyon jól védekeztek és megérdemelten nyertek. A végeredmény 9:2 lett a KSI csapata javára. Gratulálunk, szép volt fiúk!

A csapat edzője, Szabó Zoltán, így nyilatkozott a mérkőzésről:

„Végig kiválóan védekeztünk a mérkőzésen, ezt mutatja, hogy összesen két gólt kaptunk. Végig nagyon koncentrált volt a CSAPAT! Csak így tovább srácok!”

Gólszerzőink: Rácz Richárd - 3, Benedek Mór - 2, Szabó Zétény - 1, Csendes Roland - 1, Barcsa Dániel - 1, Rónay Lénárd - 1

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem