image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Cegléd elleni siker

A 2007-es csapatunk magabiztosan győzte le a Cegléd csapatát. Már az első negyedben megszerezte a vezetést és a végéig hatgólosra nőtt a különbség és 12-6-ra nyertünk.

labda a vizben

A vezetést a Cegléd szerezte meg, de sikerült egyenlíteni. Igaz a vezetést újra sikerült megszerezniük, de megint egyenlítettünk. A negyed utolsó másodperceiben már a vezetést is megszereztük.

A második negyedben átvettük az irányítást és kétgólosra nőtt az előnyünk. Igaz egy gólt szerzett a Cegléd is de mi kettővel válaszoltunk, így a negyed végére már 6-3-ra vezettünk.

Egy kicsit szorosabb negyed következett. Góllal kezdett ellenfelünk, de megint kettővel válaszoltunk. Ezután még egy büntetőt lőhettek, de kapusunk kivédte, így az utolsó negyed előtt 8-4-re vezettünk.

Az utolsó negyedet megtoltuk és a legerősebb támadójátékot mutattuk ebben a negyedben a mérkőzésen. Összesen négy gólt szereztünk és csak kettőt kaptunk. Ezzel a végeredmény 12-6 lett.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, egy fizikálisan nagyon erős Ceglédet sikerült legyőznünk! Nagyon büszke vagyok a csapatra!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem