image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright
tippmixpro

Két csapat egy győzelem

Minkét csapatunk játszott ma a 2007-es Bajnokságban, ahol az első csapatunk az UVSE-t győzte le, másik csapatunk két góllal kikapott a Kistarcsától.

20190518 2007 UVSE

Jól kezdtünk és hamar kétgólos előnyre tettünk szert az UVSE ellen. Ezután jött egy UVSE-s gól, amivel szépítettek. A negyed második felében újra visszaállítottuk a kétgólos különbséget, amivel már 3-1-re vezettünk. Sajnos nem sikerült megtartani ezt az előnyt a negyed végéig, betalált ellenfelünk és ezzel 3-2 lett az első negyed.

A második negyedben egyenlítettek is, de még vissza tudtuk szerezni a vezetést egy büntetővel. A félidő előtt sajnos újra kiegyenlítettek, amivel 4-4 lett az állás a felénél. A harmadik negyedben sikerült gyors két góllal újra 6-4-es vezetést szereznünk. A negyed végén majdnem megint kiegyenlítettek, de csak egy gólt tudtak lőni, a negyed végén viszont kihagytak egy büntetőt, így a negyedik negyed előtt 6-5-re vezettünk.

A végén sikerült rendeznünk a védekezésünk, a negyedben nem kaptunk gólt. Jól ment a támadás is, bár kihagytunk egy emberelőnyt, de kétszer is eredményesek voltunk ezután. Ezzel 8-5-re nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Szabó Zoltán a mérkőzésről:
"Ismét egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A fiúk derekasan küzdöttek, ami meghozta a végén a győzelmet! Menetelünk és tanulunk tovább! 💛💙"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A másik csapatunk a Kistarcsa ellen játszott. Nem sikerült jól a kezdés, hiszen az első negyedet 3-0-ra elveszítettük. Ezután viszont elkezdtük a megbeszélt játékunk játszani és sikerült lefaragni a különbségből. A második negyedben már sikerült két gólt is szereznünk. A negyedet 2-1-re megnyertük, így a felénél 4-2 volt az állás ellenfelünk javára.

A folytatásban még jobban rátettünk és sikerült több gólt is szereznünk egymás után. A harmadik negyedben az első gólt ellenfelünk szerezte és újra három gól volt a különbség, de ezután jöttünk mi. Zsinórban háromszor is betaláltunk, így sikerült a negyed végére kiegyenlítenünk. Az utolsó negyedet 5-5-ös állással vártuk.

Sajnos nem sikrült a vezető gólt megszereznünk, viszont ellenfelünk egymás után többször is betalált. Az utolsó negyed felére már 8-5-re vezetett. A negyed végén még egy gólt sikerült lőnünk, így lett 8-6 a végeredmény.

A csapat edzője Petrák Kevin a mérkőzésről:
"Nagyott küzdöttek a srácok, de az ellenfél fizikálisan fölénk kerekedett és a saját helyzeteinket kihagytuk. De tanulunk a hibáinkból és edzünk tovább."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem