image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Leány csapattal a Mikulás Baby kupán

Az FTC által, kislányok részére rendezett Mikulás Baby Kupán vettünk részt leánycsapatunkkal.

lany kupa

Az első mérkőzést az FTC csapata ellen vívtuk, amelyet 21-0-ra meg is nyertük.

Második mérkőzésünkön a Szentes leánykái ellen szálltunk vízbe, amely 19-1-es végeredménnyel zárult a javunkra. A harmadik meccsen az Egert kaptuk ellenfélként, 17-1-es győzelemmel hagytuk el a medencét.

A legnehezebb mérkőzést az OSC csapata ellen vívtuk, ahol egy korosztállyal nagyobb lányok is lehetőséget kaptak a játékra. Hatalmas küzdelemben végül az OSC javára dőlt el a mérkőzés, 6-5-ös végeredménnyel, így másodikként végeztünk. Csapatunk gólkirálya a 2009-es születésű Nagy Eszter lett, legjobb játékosa pedig a 2008-as születésű Péter Nóra. 

A csapat tagjai: 
Dimitrovics Nia 2008
Kemény Amira 2007
Kiss Emma 2008
Lévai Rozália 2009
Lovász Anna 2008
Módos Dalma 2008
Nagy Eszter 2009
Péter Nóra 2008
Tolnai Mira 2008
Szabó Ágnes 2009.

A csapat edzője Erdélyi Annamária a mérkőzésekről:
"Elsősorban köszönetet szeretnék mondani Szedlmayer Ildikó kollégámnak és Kardos Istvánnak, hogy 2-2 kislánnyal járultak hozzá a csapat építéséhez, így akadálytalanul tudtunk részt venni a kupán és még Barcza Kata 2005-ös játékosunk segítségét is. A meghívottak csupa klasszikus női vízilabda nevelő egyesületek voltak, ahol évek óta folyik a nevelőmunka a női vízilabdában: Bvsc, Dunaújváros, Eger, FTC, Szentes, OSC. Horváth János vezetőedző és Nádor Zsombor kollégám javaslatára egy éve kezdtük el a női vízilabda alapjait lefektetni a KSI-ben. Tudtuk hogy nagy kihívás lesz, azóta is rengeteget dolgozunk, hogy a régi, női póló alapköveinek számító egyesületek között a jövőben kivívjuk a lehető legelőkelőbb helyet. A 9-10 éves kislányokkal egyfajta teszten mentünk át ezen a hétvégén, és legnagyobb meglepetésünkre kiváló eredménnyel vettek részt rajta.  A legkisebb létszámmal induló csapatunk volt, mindössze 10 lányt vittünk el, és mindannyian oroszlánként harcoltak a vízben, akárcsak a KSI-s fiaink. A KSI a fennállása óta az egyik legerősebb utánpótlás nevelő bázisegyesület az országban, ami a fiúkat illeti. Most pedig a lányoknál is ezt szeretnénk elérni. 
Az alapok kezdenek a helyükre kerülni, és ez bizakodásra ad okot, a jövőben még keményebben folytatjuk a munkát, hogy a női vízilabdában is a legmagasabb szinteken játszó csapatok között emlegessék majd a KSI-t. 
Hajrá KSI!"

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem