image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Baby Bajnokság a Cegléd ellen

A Baby Bajnokság 8. fordulójában a Cegléd volt az ellenfelünk. Egy ügyes ellenfél várt ránk a Szőnyi úton rendezett mérkőzésen.

labda a vizben

Ennek megfelelően az első negyed gól nélkül telt el. A második negyed megindította a várva várt előnyszerzést, és a fél pályás dobások után jelentős különbséggel indulunk neki a mérkőzés második felének.

A harmadik negyedben is képesek voltunk növelni a különbséget, az ellenfelünk ekkor még egyetlen gólt sem jegyzett. Az utolsó negyedben tudtak szépíteni csak. Pontatlan passzokkal és figyelmetlen védekezéssel, ellenben jó kapusteljesítménnyel nagy arányú győzelmet arattunk.

A csapaat edzője Erdélyi Annamária a mérkőzésről:
"Kaotikusan indult a részvételünk a mai napon, ez rányomta a bélyegét a gyerekek munkájára. Fegyelmezetlen bemelegítés után egy fegyelmezetlen mérkőzés következett, az edzésrutin és pár játékos stabil munkája segítette át a csapatot a nehezebb pillanatokon ma. Többet vártam mind az ellenfelünktől, mind magunktól, így ez a mai meccs nem esett jól. Ennek ellenére meggyőző különbséggel tudtuk befejezni. A tanulságokat levontam, dolgozunk tovább a gyerekekkel. Az eredményhez gratulálok a csapatomnak."

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem