image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

4. FTC Tavaszi Baby Kupa

Szombaton a 4. FTC Tavaszi Baby Kupán vettünk részt a 2008 és fiatalabb lányokkal és fiúkkal, ahol a klasszikus leány utánpótlásnevelő egyesületeket hívták meg.

lany fradi kupa

A Bvsc, Dunaújváros, Eger, FTC, Szombathely és KSI részvételével zajlott a torna.

Rögtön egy ügyes és erős Dunaújváros ellen kezdtük, az első negyed megilletődöttsége után magukra találtak a játékosaink. Innentől beindult a vasaló, leúszások, labdaszerzések-labdavesztések sorozata, amelyek között mindig találtunk egy-egy gólt. Fokozatosan húztunk el az ellenfelünktől, így 13-5-re nyertük meg a mérkőzést.

Második mérkőzésünkön a szombathelyi AVUS volt az ellenfelünk, nagyon pici kislányokkal és kisfiúkkal mérkőztünk meg, nagy arányú győzelmet aratva.

A másik ágon addig a Bvsc, Eger és FTC küzdött a döntőbe kerülésért, melyet nagy csatában a Bvsc-vel az Eger harcolt ki. Így velük mérkőzhettünk meg a döntőben. Egy rendkívül erős Egerrel álltunk szemben és meglepetésre az első negyedben sikerült ellépnünk 5 góllal. Innentől folyamatosan növelve az előnyünket, megúszásainkra építve 13-4-re legyőztük a döntőben ellenfelünket és ezzel megnyertük a tornát.

Csapatunk:
Ardó Maja 
Binder Dorka 
Dimitrovics Nia 
Jancsecz Anna 
Kemény Amira 
Kiss Emma
Lévai Rozália
Lovász Anna 
Módos Dalma 
Nagy Eszter 
Nogula Boglárka 
Péter Nóra 
Szabó Ágnes
Tidrenczel Olivér 
Tolnai Mira 
Tóth-Deme Bulcsú 

Edzői értékelés:
"Nagy várakozással néztünk elébe ennek a tornának, hiszen a szervezett leány utánpótlásunk még csak ebben az idényben indult el. Ennek a tornának az első állomása decemberben volt, amit remek eredménnyel zártunk, és kíváncsiak voltunk mennyit fejlődtek azóta a lányok, akik csak ezekre az alkalmakra állnak össze, mivel mindegyikük a saját korosztályában a fiúk között edz. Meglepetés számunkra is, hogy minden komoly és régi, női utánpótlást nevelő egyesület mellett ilyen dominánsan tudtunk belépni ebbe a körbe. 
Ez a jövőre nézve bíztató, az építkezés első alapjait  letettük. Emellett a tornán mindig lehetőség van egy-két kisebb korosztályú fiút is játszatni.
Szeretném megköszönni Szedlmayer Ildikó, Zobin Krisztina, Kardos István és Nádor Zsombor kollégáimnak a munkájukat és a segítséget. 
Egyúttal gratulálok a csapatunknak és hajrá KSI!"

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem