image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

A KSI első lány mérkőzése

Idén elindultunk lány csapatunkkal a 2005-ös leány Budapest Bajnokságban. Első mérkőzésünk az OSC ellen játszottuk és magabiztosan nyertünk.

leany csapatkep

Jól kezdtük a mérkőzést és a lendület az egész meccs folyamán kitartott. Megszereztük a vezetést és nem kellett sokat várni a jött a második gólunk is. Az első negyedet 3-0-ás vezetéssel kezdtük.

A második negyed még jobban sikerült. Most is jól védekeztünk és gól nélkül hoztuk le a negyedet. Ezzel a mérkőzés felénél már 8-0-ra vezettünk.

A folytatásban jött egy büntető, amit gólra váltottunk. Ezután sikerült kivédekezni egy hátrányt és egy akciógóllal már 10-0 volt az állás. Ekkor kaptuk az első gólunkat és sajnos hamar jött a következő is, ezzel 10-2-re módosult az eredmény. Góllal zártuk a negyedet, így az utolsó negyed előtt 11-2-re vezettünk.

A győzelem már biztos volt. Az utolsó negyedben még kaptunk egy gólt, de hármat is tudtunk lőni. A végeredmény ezzel 14-3-as győzelem.

A csapat edzője Nádor Zsombor a mérkőzésről:
"Lejátszottuk ma a KSI lány vízilabdának első mérkőzését. Nagy arányú győzelmet értünk el egy jó OSC ellen. Gratulálok a csapatnak és a gratulálok a lányoknak. Mind csapatként mind egyénileg nagyon jó teljesítmények voltak. Illetve köszönjük a velünk közösen induló Százhalombattának az együttműködést."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem