image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Két csapattal a 2004-es bajnokságban is

 

Két csapatunk is játszott ma a 2004-es Budapest Bajnokságban. A második számú csapat a Kecskemét, az első számú a Vidám Vízilovak ellen játszott.

2004 BP Vizilovak

Az első mérkőzésen a KSI SE II-es csapatunk magabiztosan jól kezdte a mérkőzést. A vezetést is sikerült megszerezni, de sajnos több helyzet is kimaradt, amit kihasznált az ellenfél. A negyedet 2-1-es eredménnyel zártuk.

A második és harmadik negyedben újabb helyzeteink maradtak ki és már sikerült lefordulniuk is minket, így az utolsó negyed előtt már 12-3-ra vezetett a kecskemét. A végén már nem sikerült gólt szereznünk, a végeredmény 14-3.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Biztató volt a kezdés, de nagyon sok helyzetett hibáztunk el. Sokat kell még dolgoznunk, hogy jobban kihasználjuk helyzeteinket. Eléggé új összeállításban kezdtük a szezont, még össze kell érjen a csapat, hogy jobb eredményeket érjünk el."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Az egyes csapat az elejétől uralta a mérkőzést és nagy különbséggel tudott nyerni a Vízilovak ellen. Az első negyedben még csak 4-1-es vezetést szereztünk, de a folytatás elsöprő volt. A második negyed sikerült a legjobban, ahol sok jó lefordulásunk góllal végződött és 9-1-re nyertük a negyedet.

A mérkőzés második felében tarottuk az eredményes játékunk, 8-0-ra majd 6-1-re nyertük a negyedeket, így a végén 27-3-ra nyertük meg a mérkőzést.

A csapat edzője Dávid Zoltán a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatnak. Jól védekeztünk, kevés gólt kaptunk. Sok lefordulással nagy különbséggel tudtunk nyerni."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem