image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Egy vereségünk is volt a 2004-es bajnokságban

A Szívós István 2004-es gyermek bajnokságban egy vereségünk is volt a Honvéd ellen. Nem játszottunk jól és még szerencsénk sem volt, végül 14-5-ös vereséget szenvedtünk.

Az első negyedben már látszott, hogy nem pörög a csapat, elég álmosan kezdtük a mérkőzést. Ez az eredményen is meglátszott, hiszen hamar 2-0-ra vezetett ellenfelünk. A negyed második felében sem történt változás és már 4-0 volt az eredmény. A negyed végén még sikerült betalálnunk, így 4-1-el zártuk a negyedet.

Védekezésben nagyon figyelmetlen volt a csapat és többször egy pillanatnyi lemaradásból kiállítást kaptunk, amit a Honvéd ki is használt. Sikerült ebben a negyedben már kétszer is betalálnunk, de sajnos ezt a negyedet is 3-2-re a Honvéd nyerte.

Kezdtünk belerázódni a mérkőzésbe, de szerencsénk sem volt és többször is a kapufára pattant a labda, nem pedig a hálóba. A harmadik negyedet 4-1-re, a negyediket 3-1-re veszítettük el, így lett a végeredmény 14-5.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Sajnos a bemelegítésnek megfelelő kezdést láttunk. Nem sikerült a meccsbe rázódni a csapatnak. Sokkal szorosabb mérkőzést játszhattunk volna, én győzni akartam. Sajnos, többen kevés edzésen jelennek meg a heti edzéseken, ami kijön a mérkőzésen is. Ezen kéne változtatnunk, hogy eredményesebbek legyünk. Dolgozunk tovább, sok mérkőzés van még hátra!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem