image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Tízes közte Szolnokon

Gyerek csapatunk tízgólos különbséggel győzte le a Szolnok csapatát. Végig irányítottuk a mérkőzést és már az első negyedben nagy előnyre tettünk szert, végül 13-3-ra nyertük meg a mérkőzést.

 gyerek szolnok 181014

Nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést és csak jöttek a góljaink. Egészen 5-0-ig nem álltunk meg, addig hátul tökéletesen védekeztünk. Az utolsó 10 másodpercen belül voltunk, mikor sikerült megszereznie a hazaiaknak első góljukat.

A mérkőzés középső részén a támadásban nem sikerült minden helyzetünket gólra váltani, de ezzel együtt sikerült növelni az előnyt. A második negyedet 3-1-re nyertük, míg a harmadikat csak 2-1-re. Az utolsó negyed előtt már 10-3-ra vezettünk.

A végjáték minden korosztályban jól megy csapatainknak, ahogy ez most is megvolt. Az utolsó negyedet 3-0-ra nyertük, így végül 13-3-as végeredménnyel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok minkét csapatnak a mérkőzéshez és köszönöm a játékosaimnak, hogy az első pillanattól fogva komolyan vették a mérkőzést és végig koncentráltan játszottak! A védekezés megint jól működött, annak ellenére, hogy támadásban voltak üresjáratok, összességében megérdemelten nyertünk ekkora különbséggel is!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem