image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Honvéddal a Gyerek Bajnokságban

Gyerek csapatunk jól kezdett a Honvéd elleni mérkőzésen, de mégis a második és a harmadik negyed játéka alapota meg a győzelmet, ezzel 13-5-re nyertük meg a mérkőzést.

gyerek 181202 honved

Jól indítottuk a mérkőzést, jöttek a góljaink és védekezésünk is remekül működött. Egészen 3-0-ig sikerült menetelni, ekkor kaptuk első gólunk. Még sikerült visszaállítani a háromgólos különbséget, de a negyed végéig még két gólt szerzett a Honvéd, így az első negyed után 4-3-ra vezettünk.

A második negyedben visszatért a jó védekezésünk és megtartottuk a támadójátékunkat is. Négy gólt szereztünk zsinórban, így már öt góllal 8-3-ra vezettünk. A félidőig még 1-1 gól született mindkét oldalon, így 9-4-el fordultunk.

Már megvolt a magabiztos előny, de még két negyed volt hátra. A harmadik negyed is nagyon jól ment, háromszor voltunk eredményesek, ezzel 12-4-re vezettünk. Az utolsó negyedben már nem volt lehetősége ellenfelünknek a fordításra, így az 1-1-es utolsó negyeddel végül 13-5-ös győzelmet arattunk.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Az első negyed közepén volt néhány buta hiba, amiből a Honvéd még fel tudott zárkózni. A második negyedtől szépen rendeztük a gondolatainkat és végre nyugodtan tudtunk játszani. Innentől szétnyílt a mérkőzés. A védekezésünk megint nagyon jól működött. Hétfőn folytatjuk a munkát! Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyv.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem