image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Szegeden győzelem Gyerekben

Idei utolsó országos mérkőzésén aratott győzelmet gyerek csapatunk a Szeged ellen. Az elején nagy előnyt szerezve 13-4-re nyertünk.

 labda a vizben

Jól kezdtük az első negyedet, ami megalapozta a mérkőzést. Hamar sikerült 3-1-re ellépnünk, de próbált kapaszkodni a Szeged. A negyed végére viszont négygólos előnyre tettünk szert, így 6-2-es első negyeddel indítottunk.

A folytatásban kicsit szünetelt a gólszerzés. A negyedben összesen egy gól született, de ezt is mi szereztük. 1-0-ás negyed után 7-2-re vezettünk a felénél. 

A harmadik negyedet megint jól kezdtük. Három gyors gól után már 10-2-re vezettünk. A negyed második felét a hazaiak uralták, kétszer is eredményesek voltak ezzel csak 3-2-re nyertük a negyedet. Az utolsó negyedet így nyolcgólos előnnyel tudtuk kezdeni. 

Az utolsó nagy hajrában még megmutattuk erőnket, így 3-0-ra sikerült megnyerni a negyedet. Ezzel a végeredmény 13-4 lett, ami méltó zárása volt az évnek.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok csapatomnak a mai győzelemhez és gratulálok az elmúlt fél szezonban nyújtott teljesítményhez! Az elmúlt másfél hétben, egy kisebb alapozást csináltunk, ami fáradságot és fásultságot hozott, így a mai mérkőzésen ennek nyomait lehetett látni a fiúkon. Még egyszer gratulálok, Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem