image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Újabb forduló a 2004-es bajnokságban

Mindkét csapatunk játszott ma a 2004-es bajnokságban. Elöszőr a kettes csapat az UVSE-vel szállt vízbe, majd a következő mérkőzésen egyes csapatunk az OSC-vel.

2004 osc bp 190209

A második csapatunk az egyik legerősebb ellenféllel találkozott ma, sajnos ki is jött a különbség, már az első negyedben 7-0 is volt az eredmény. Ezután egy szép akcióból szereztünk egy gólt, de sajnos a folytatásban is tudták növelni a különbséget.

A második negyedben még sikerült két gólt szereznünk, majd ezután a mérkőzés második felében még sokkal növelték előnyüket, végül 35-3-as UVSE győzelemmel ért véget a mérkőzés.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Sok gólt kaptunk, nem tudtuk megakadályozni a lefordulásokat, de ennek ellenére sok jó megoldást láttam egy-egy védekezésben és támadásban is. Többet kéne edzeni!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

Az egyes csapatunk remekül kezdett az OSC ellen. Az első negyedet 8-0-ra nyerte, így a győzelem már nem volt kérdés. A folytatásban volt egy kicsit visszaesett a teljesítmény, a második negyedben 2-1-re kikaptunk, így az eredmény 9-2-re módosult.

A harmadik negyedben újra sikerült visszatérnünk a lefordulásos  játékunkhoz. Jöttek a labdaszerzések és a kontrák belőle, így ezt a negyedet 5-0-ra nyertük. A negyedeik negyedben még sikerült növelni a különbséget, 4-1-re nyertük a negyedet, így 18-3 lett a végeredmény.

A csapat edzője Dávid Zoltán a mérkőzésről:
"Az első negyedben nagyon jól kezdtünk. Egyedül a második negyed 1-2 elvesztése róható csak fel számunkra. Azonban a harmadik, majd a negyedik negyedet is sikerült magabiztosan hozni ezzel biztosítva be a vezetésünket illetve a győzelmünket. Az eredmény ellenére ismét az volt az érzésem hogy nagyon sok helyzetet dolgozunk ki és sokat el is hibázunk. Ezen mindenképp jó lenne változtatnunk.Védekezésben a három kapott góllal maximálisan elégedett vagyok."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem