image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Húszgólos győzelem a Szolnok ellen

Gyerek csapatunk a Szolnok elleni fordulóban húsz góllal tudott nyerni hazai pályán. Már az első negyedben nagy előnyre tettünk szert, 9-1-es negyed után 25-5-re nyertük meg a mérkőzést.

labda a vizben

Remekül kezdtük a mérkőzést, már az első támadásból gólt szereztünk. Egy-két perc után sikerült egy újabb gólt szerezni és kétszer is labdát szereztünk amiből újabb gólokat lőttünk. Ezzel már 4-0 állt az eredményjelzőn. Ezután sikerült megszereznie első gólját a Szolnoknak, de utána még ötször is betaláltunk, így az első negyed 9-1-el ért véget.

A második negyedben kicsit kevesebb gólt szereztünk, de még itt is 4-0-ra nyertük a negyedet, amivel a felénél 13-1-re vezettünk már. A harmadik negyedben volt egy-két hiba védekezésben, amiből gólt is kaptunk. Ennek ellenére ezt a negyedet is 5-2-re nyertük meg.

A negyedik negyedet még megnyomtuk és támadásban fölpörögtünk. Hétszer voltunk eredményesek a negyedben, de hátul is voltak hibák, amiből gólt is kaptunk. Ez a negyed 7-2-es eredménnyel ért véget, így a mérkőzést 25-5-re nyertük meg.

A csapat edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez! Két dolgot kértem a mérkőzés előtt a gyerekektől, jatszanak felszabadultan, de tiszteljék meg az ellenfelet és magukat azzal, hogy alázattal teszik a dolgukat. Mind a két kérésemet maradéktalanul megcsinálták, aminek sokkal jobban örülök, mint az eredménynek. Hétfőtől dolgozunk tovább, Hajrá KSI!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem