image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

A Gyerek csapat is győzelmet aratott

Az első negyed még viszonylag szoros volt, de a második negyedben 3-0-ra nyertünk. Ez volt a győzelmet érő negyed, végül 10-6-ra nyertük meg a mérkőzést.

20190428 bhse gyerek

Az első negyedet góllal kezdtük, majd ki is egyenlített a Honvéd. Nem esett sok gól a negyedben, de mi mégegyszer eredményesek tudtunk lenni. Ezután még két büntető is volt a negyedben mindkét oldalon. A honvéd kihagyta, miénket pedig kivédte ellenfelünk kapusa. Ezzel 2-1-es vezetéssel indítottuk a mérkőzést.

A második negyed sikerült legjobban a mérkőzésen, ami közelebb vitt bennünket a győzelemhez. A negyed feléig szépen játszottunk és ez három gólt jelentett. 3-0-ra nyertük meg a negyedet, ezzel magabiztos előnyre tettünk szert. A mérkőzés felénél 5-1-re vezettünk.

A harmadik negyed már nem sikerült ilyen jól. Igaz egy büntetőt lőttünk be az elején, de utána két gólt is kaptunk, amivel kapaszkodott a Honvéd. A negyed végéig még egy-egy gólt jegyeztek a csapatok, így 3-2-re elveszítettük a negyedet. Az utolsó negyedet háromgólos előnnyel 7-4-el vártuk.

Támadásban megfelelően helytálltunk, három gólt is szereztünk még. Sajnos védekezésben volt egy-két hibánk, amit sikeresen kihasznált ellenfelünk. A negyedet most mi nyertük meg 3-2-re, amivel 10-6-ra nyertük meg a mérkőzést.

A csapa edzője Székely Bulcsú a mérkőzésről:
"Ezen a mérkőzésen 1-2 ember kivételével nem lehetett látni az alázatot és ez nagyon bosszantó. Lehet rosszul játszani, lehet kikapni, lehet hibázni, de akarat és alázat nélkül ezt a sportot nem lehet csinálni. Ezen kellene elgondolkodni! Meg kell értsék a gyerekek, hogy a cél nem a bajnokság megnyerése, hanem az, hogy vízilabdások legyenek!"

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem