image1 image2 image3 image4 image5 image6
logoleft
logoright

Újabb forduló a 2004-es bajnokságban

A 2004-es bajnokságban egyik csapatunk 17-6-os győzelmet aratott a Honvéd csapata ellen. Másik csapatunk a Vízilovak ellen játszott és 10-5-ös vereséget szenvedet.

 2004 vizilovak 20190504

Az első gólt mi szereztük, de utána a negyed feléig nem esett gól. Ekkor sikerült kiegyenlítenie a Honvédnak. Ezután kétszer is betaláltunk, így 3-1-es vezetést szereztünk. Ezután egy góllal akasztottak meg minket, majd újabb két gól következett. A negyedet 5-2-es vezetéssel zártuk.

A második negyedet góllal kezdtük, de utána újabb percek következtek, mikor nem esett gól. A negyed végén három gólt szereztünk, de a Honvédnak is sikerült kétszer betalálnia. Ezzel a felénél már 9-4-re vezettünk.

A legjobb negyedünk következett. Tökéletes védekezéssel sikerült kapott gól nélkül lejátszanunk a negyedet. Támadásban nem volt változás, 5-0-ra nyertük a negyedet, így már 14-4-re vezettünk már.

Az utolsó negyedben már nem volt kérdés a győzelem, egy gyengébb negyed kövezkezett, de már még itt is egy góllal nyertünk. A mérkőzést 17-6-ra nyertük meg.

A mérkőzés jegyzőkönyve.

A Vízilovak ellen másik csapattunkkal jól kezdtük a mérklőzést. Az eddigiekhez képest egész más csapatot láthattunk ma. Végig küzdöttünk, igaz a vezetést ellenfelünk szerezte meg, de sikerült kiegyenlítenünk. Sajnos a negyed végén újra vezetést szereztek.

A második negyedet egyenlítéssel kezdtük, de a negyed végén újabb gólt kaptunk. A negyed 1-1-es eredménnyel ért véget. Ezzel a felénél 3-2 volt az állás.

A harmadik negyedben jött a fordulópont, ahol még sikerült kiegyenlítenünk, de már több játékosunk is kipontozódott. A negyed végéig még két kiállítás volt nálunk, amiból kétszer is betláltak. A negyed végén egy újabb találattal már 6-3-ra vezettek.

Az utolsó negyedet egy cserés kiállítás indította tőlünk, majd a hátrányunkat egy büntető követte, amit be is lőtt ellenfelünk. Ezután a támadásunkból állították ki játékosunkat, de ezt sikerült megakadályoznunk. A negyed végén még sikerült két gólt szereznünk, végül 10-5-re a Vízilovak nyertek.

A csapat edzője Marnitz Márk a mérkőzésről:
"Nagyon jó volt látni ma a csapatomat játszani. Az elejétől a végéig küzdöttek és akartak. Sajnos nem sikerült ezután egyenlítenünk több okból kifolyólag..."

A mérkőzés jegyzőkönyve.

KSI SE Vízilabda Szakosztály weboldala

Vízilabdázás Jövőjéért Alapítvány
Adószám: 18006290-1-42
Bankszámlaszám: 11713005-20065025

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Tudomásul vettem